IT healthcheck

“Beantwoord deze 10 vragen en u weet of u toe bent aan een checkup van uw IT”

Lees meer

Service

“Wij lossen niet alleen uw ICT problemen op, we maken ook een goede analyse van wat beter kan. Zo kunnen we niet alleen frustraties besparen, maar ook tijd en geld uitsparen ”

Lees meer

KMO's

“Bent u net opgestart of een snelgroeiende KMO? Lovatech zorgt voor de aangepaste soft- en hardware om uw ICT volop te laten meegroeien met uw bedrijf.”

Lees meer

Zorgsector

“Organisaties en praktijken in de zorgsector hebben nood aan een betrouwbare IT infrastructuur. “

Lees meer

Lovatech

ICT partner voor zorgsector & KMO lovatech_150x114 Lovatech is voor meer dan 300 klanten over heel België een betrouwbare partner die al de kleine en grote ICT zorgen op zich neemt. Onze knowhow is erg groot in de zorgsector (artsen -praktijken, ziekenhuizen, para -medische beroepen, rusthuizen) en in de wereld van de KMO’s.

ICT voor de zorgsector

Uitbouwen, helpen en voorkomen. zorgsector_150x114 Organisaties en praktijken in de zorgsector hebben nood aan een betrouwbare IT infrastructuur. Patiënten zijn niet gebaat bij dossiers die niet ten allen tijde opgevraagd kunnen worden, of medische apparatuur die weigert te communiceren met uw pc. Lovatech helpt u van a tot z.

ICT voor KMO

Een solide, veilige en performante IT kmo_150x114 U wilt niet teveel investeren, want elke Euro telt. Tegelijkertijd heeft u een IT omgeving nodig waarin het ook morgen veilig, makkelijk en comfortabel werken is. We doen meer dan een server verkopen of een panne bliksem -snel verhelpen. Kies voor een solide en veilige IT omgeving.

Services

ICT Infrastructuur & Helpdesk  service_150x114 Lovatech kan voor uw ICT omgeving instaan van a tot z. Denk aan ons voor uw ICT-uitbouw, connectiviteit met interne en externe applicaties, hard- en software, helpdesk bij problemen en assistentie aan gebruikers. ICT zonder kopzorgen dus.

PARTNERS


Acronis_authorised_partner
Oki_partner
Microsoft_partner
Toshiba_partner
Supermicro_partner
Kaspersky_partner